Pågående byggeprosjekter og eiendommer til salgs

Prosjekt: Knattenlia på Fjellfoten

På Knattenlia har vi bygget vi 2 stk tomannsboliger, dvs. 4 boenheter som kom for salg i mars 2020. Prosjektet hadde byggestart i juni 2019 og alle leiligheter er nå solgt.

Boligene får en meget bra standard og stort uteareal. Med på kjøpet følger en fantastisk utsikt og flotte solforhold. Fra verandaen er det utsikt helt til Romeriksåsen med sol hele ettermiddagen og kvelden.

Leilighetene leveres med kjøkken levert av Sigdal kjøkken studio, med alle hvitevarer integrert. Vi i LP Eiendom leverer som standard med hvitevarer.

Leilighetene kles med smart panelplater. Det kommer til å brukes forskjellige lyse farger for å friske opp leiligheten.  På gulv legges det laminat av typen Mamut, som er gulv av høy kvalitet. Trapp mellom etasjene leveres av Kårstad trevare, Kårstad er lokal og leverer trapper av svært høy standard og finish.

På bad leveres det med fliser på gulvet og våtromsplater med flismønster på veggene. Ellers leveres en 60 cm innredning av typen drivved. Det leveres dusjvegger i glass med showrama regndusj og hånddusj. På vaskerom blir det fliser på gulv og våtromsplater på veggene. I stua blir det peisovn med en moderne stil og vanlig sort rørpipe.

Husene leveres med Flexit ventilasjon med varmegjenvinner. Av el-anlegg leveres vanlig standard, men med led down-lights på kjøkken, gang og bad.

Ut i fra stue kan en gå rett ut på en balkong med en helt fantastisk utsikt. Solforhold på husene er sol rett inn på balkong hele ettermiddagen og kvelden, så bedre kan det ikke bli.
Hver leilighet for store og fine utearealer.

For å se litt hva vi i LP eiendom leveres av standard, se gjerne på bildene av andre prosjekter som er solgt, f. eks. bildene av Bergheimstubben 17, disse har en standard lik Knattenlia som bygges nå.

Husk at vi leverer en høyere standard til samme pris pr kvm, som andre tar. Så hos oss får du mer for pengene.

Ta kontakt om det ønskes en visning på byggeplassen og en prat om boligene. Se gjerne på plantegningene for å se den smarte og arealeffektive løsningen på disse leilighetene.

Tegning Knattenlia

Tegning Knattenlia
File Size:
745.82 kB
Date:
21. august 2019
 
 
 
Powered by Phoca Download

 

UTVALGTE BILDER FRA PROSJEKTET

 


Utskrift   E-post